Nieuwsbrief 7

Lentemarkt vrijdag 27 mei 15u30 tot…

15u30 – 18u            Lentemarkt: In alle klassen werden leuke dingen gemaakt die wij verkopen.  Hoe vroeger u komt, hoe meer keuze u hebt! De winst wordt gebruikt voor de leerlingen.

16u30 – 21u            BBQ

Als kinderanimatie zijn er springkastelen voorzien en een schminkstand.  Kinderen en ouders kunnen ook op zoek gaan naar de BIJ in de verschillende kraampjes.  Er zijn mooie prijspakketten te winnen!

Opgelet! Blijkbaar is er ook een buurtfeest in de straat.  Het zal dus moeilijk zijn om een parkeerplaats te vinden.  Wie kan, komt best te voet!

Fietsfandag vrijdag 27 mei

Brede school Flamingo organiseert morgen een fietsfandag voor de leerlingen van L3-4-5 en 6.   Er staan allerlei leuke activiteiten op het programma.  De kinderen van L1 en L2 zullen volgende week een aantal leuke activiteiten doen op school.  De leerkrachten geven nog meer informatie mee via de agenda.

Brussels kampioenschap scholenveldloop 28 mei

Elk jaar doen wij in september mee aan de scholenveldloop.  Per gemeente worden de eerste 10 lopers van elk geboortejaar uitgenodigd voor het Brussels kampioenschap.  Verschillende leerlingen van onze school lopen zaterdag mee:

2009: Onno Jacobs + Massimo Montalbano + Sami Bellatar

2008: Inès Al Uahabi + Ines Stichelbaut

2007: Ammara Polet

2006: Charline Thielemans + Matteo Vanhille + Douglas Jackson

2005: Auriane Watteau + Amélie Prym + Gael Kanku + Quentin De Looze

2004: Izayas Polet

Ik wens hen alvast veel succes!!!

Musical L5-L6 zondag 27 mei

Onze leerlingen van L5 en L6 treden zaterdag op voor hun ouders in een heuse musical!  De teksten en liedjes zijn gekend, de attributen zijn klaar, de verwachtingen zijn hoog gespannen!  Veel succes gewenst aan de leerlingen en hun begeleidende leerkrachten!

Klusavond donderdag 9 juni: afbraak speeltuigen kleuterspeelplaats

In de zomervakantie wordt onze speelplaats vernieuwd!  Onze “vuile berg” wordt een “fijne berg” met kunstgras en speelbalken.  De kleuterspeelplaats krijgt een mooie ondergrond en nieuwe speeltuigen.

Donderdag 9 juni vanaf 15u30 breken we de oude speeltuigen en omheiningen af en worden de versleten matten weggegooid.  We zoeken sterke mama’s en papa’s om ons hierbij te helpen!

Donderdag 30 juni halve dag school!

Het schooljaar loopt ten einde.  Binnenkort krijgt u van de leerkracht een uitnodiging voor het oudercontact (27 juni).  De proclamatie van L6 gaat door op 28 juni.  Ik wil u er graag aan herinneren dat de school op donderdag 30 juni stopt om 12u30.  ’s Namiddags is er géén opvang.