De Kroon

Het gemeenschapscentrum van Sint-Agatha-Berchem, De Kroon, staat gelijk met ten volle genieten van cultuur in een sfeer van ontmoeting en plezier. Ieder jaar heb­ben ze voor jong en oud een breed cul­tureel aanbod klaar.

De Kroon kiest ervoor om een modern en sportief familiecentrum te zijn en biedt de bezoekers een uitge­breide waaier van activiteiten aan.

In de eerste plaats zijn ze er voor de inwoners van Sint-Agatha-Berchem maar zeker ook buren zijn van harte welkom. Zorgen voor ontmoeting, in­spelen op de behoeftes van de inwoners, lokale informatiedienstver­lening, culturele/educatieve activiteiten organiseren en het ter beschikking stellen van onze lokalen, zijn de belangrijkste functies van het centrum.

Scholenveldloop

Elk jaar komen alle scholen uit Sint-Agatha-Berchem samen om het nieuwe schooljaar in te lopen op de scholenveldloop. Alle kinderen lopen een – aan hun leeftijd aangepaste – afstand. De leerkrachten lopen de laatste koers en niet vergeten: “Deelnemen is belangrijker dan winnen”.

Schoolvoorstellingen

De Kroon biedt elk schooljaar een prachtige reeks voorstellingen aan voor de leerlingen van de basisscholen te Sint-Agatha-Berchem. De voorstellingen zijn steeds educatief en kunnen in de lessen verwerkt worden.

Gemeenschapscentrum De Kroon

Adres: Gemeenschapscentrum De Kroon
J.B. Vandendrieschstraat 19
1082 Sint-Agatha-Berchem
Tel: 02/ 482 00 10
Fax: 02/ 468 05 72

Openingsuren onthaal

MA-DO: van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 17u
VRIJ: van 9u tot 12u30 en van 13u30 tot 16u